Referenties

Wat anderen zeggen

“Communicatie richting bewoners en samenwerkingspartners is een essentieel onderdeel van de aanpak voor het project Meanderende Maas, Verkenning Ravenstein-Lith. Bewoners worden al in een vroeg stadium geïnformeerd en actief betrokken bij de totstandkoming van de maatregelen. Ook de samenwerkingspartners worden actief betrokken, ter voorbereiding op de gezamenlijke besluitvorming. Karijn heeft naar volle tevredenheid de communicatie voor het project opgepakt. Ze heeft samen met het projectteam en de samenwerkingspartners de aanpak en strategie ontwikkeld en in de praktijk handen en voeten gegeven.”


 

Petra van den Brand

Projectmanager Meanderende Maas

Verkenning Ravenstein-Lith

“Ik heb de afgelopen jaren zeer prettig mogen samenwerken met Karijn Kees in het kader van de aanleg van het Máximakanaal. Zij is een hele goede sparringspartner gebleken bij issues, met een scherp oog voor gezamenlijke belangen van partners én tegelijk omgeving. Altijd zichzelf, to-the-point en professioneel.”


 

Koen aan den Boom

senior communicatieadviseur

ProRail

“Karijn ziet het belang van alle partijen. Karijn staat voor haar opdrachtgever, maar zal de andere partijen altijd op een gelijkwaardige manier behandelen. Goed zicht op zaken die ertoe doen is haar niet vreemd.
Karijn is een fijn persoon om mee te werken en komt spontaan en eerlijk over.”


 

Simone Lathouwers

projectsecretaris

Provincie Noord-Brabant

“Karijn is een professionele netwerker met een hoog kwaliteitsbesef. Werkt planmatig, is resultaatgericht en heeft oog voor het in stand houden van de relatie. Samenwerken met haar is zeer plezierig en voelt professioneel.”


 

Frank Schrover

Directeur

Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

“Karijn heeft rustig en doelgericht de opening van het Máximakanaal ter hand genomen. Ze was in staat om met de vele partijen die hier bij betrokken waren en er iets van vonden een mooi programma te maken dat liep als een trein. Ze is prettig om mee samen te werken, ze heeft overzicht en ze heeft daadkracht.”


 

Jannita Robberse

Hoofdingenieur Directeur

Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

“Karijn kan erg goed aanpakken en doorpakken. Als er een vraag bij haar terecht komt, weet zij snel een beeld te vormen van wat nodig is, wie ze daarvoor nodig heeft en hoe ze daar snel maar wel doordacht mee aan de slag kan gaan. Dat kan van alles zijn: een strategisch plan, concreet product, een advies of de organisatie van een handeling of bijeenkomst. Ze is heel all round, dus het maakt niet uit wat er op haar pad komt. Haar kwaliteit is om dan meteen een soort nul-opname te maken van wat nodig en verstandig is. Ze zorgt dat er een focus ontstaat en weet waar zij naar toe werkt. En daarin neemt zij haar klanten mee. Dat doet ze tot het eind: totdat het doel bereikt is, het probleem is opgelost of het advies tot resultaat heeft geleid.”


 

Suzanne Maas

senior communicatieadviseur

Rijkswaterstaat

“Karijn was communicatieadviseur in mijn projecten Aanleg Máximakanaal en Verruiming Zuid-Willemsvaart. Zij is zonder twijfel een professional die gaat voor kwaliteit. Karijn heeft organisatietalent, bewaart rust in hectische en stressvolle situaties, verbindt betrokkenen en hun belangen in communicatie-uitingen, gebruikt haar netwerk en is dienstverlenend en loyaal, en tegelijkertijd ook zelfstandig en onafhankelijk. Karijn is goed in haar vak!


 

Marc Lentjes

Projectmanager Aanleg Máximakanaal en Verruiming Zuid-Willemsvaart

Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

“Karijn was als projectleider verantwoordelijk voor de organisatie van de opening van het Máximakanaal op 5 maart 2015. Omdat H.M. Koningin Máxima het nieuwe kanaal opende was zij gedurende twee maanden mijn aanspreekpunt bij Rijkswaterstaat tijdens de voorbereiding. Karijn heeft de opening zeer grondig voorbereid en liet daarbij niets aan het toeval over en had aandacht voor de kleinste details. Haar communicatie is helder, zowel in woord als in schrift. Bij de voorbereiding waren heel veel verschillende partijen betrokken en als een spin in het web wist zij iedereen aan haar en aan elkaar te binden met als gevolg dat iedereen zich kon vinden in het definitieve programma van de opening. De opening zelf is feestelijk en vlekkeloos verlopen, waarbij het programma geheel conform tijdsplanning is doorlopen. Bij de opening was zij ‘in control’ en wist zij de ingedeelde mensen goed aan te sturen.“


 

Henk Zwier

marineofficier

Kees Communicatie
M 06 1472 0874
info@keescommunicatie.nl